Våra kursgårdar

Spelar omgivningen någon roll? Ja, det är vi övertygade om. Vi har valt våra kursgårdar med omsorg och kan konstatera att kvalitén på kursgården ger ett betydande mervärde.

Kontakta oss gärna för mer information eller referenser!

Blue hotell

Blue Hotel, Stockholm

Från 1969 har konferenshotellet varit en minnesvärd mötesplats och festlokal för tiotusentals människor. Och nu har Blue Hotel berikats med Blue SPA, ett flaggskepps-SPA som även tar emot privatpersoner. Elfviks Udde ligger längst ut på Lidingö. På vägen hit känner du hur pulsen går ner och tankarna klarnar.

Två Skyttlar, Örby

Redan för 27 år sedan när Tommy och Ingegerd tog över verksamheten bestämde de sig för att skapa en konferensanläggning med möjligheter för kreativa och effektiva konferenser där människor möts och utvecklas. Så här snart 30 år senare kan de konstatera att gästerna kommer  för just detta, effektiva möten i inspirerande miljö – ett stycke utanför Göteborg.

Torekov Hotell, Torekov

Torekov Hotell ligger på Bjärehalvöns västra sluttning, där vackra bokskogar, urgamla stengärden och fågelrika hedar möter strandängarnas fäladsmarker och långhornade kossor. På hotellet finns spa, skön miljö och fantastisk mat.

Rönneberga

På Lidingö, bara 20 minuter från Stockholm, ligger Rönneberga. Med närheten till Stockholm och den natursköna omgivningen är vår konferensanläggning idealisk för kreativa möten och konferenser. Hos oss på Rönneberga finner du ett varmt och personligt engagemang och härliga sällskapsytor som inbjuder till möten människor emellan.

Lovik

Lovik får ni tid att mötas, umgås, prata och varva ner. Ett stenkast från Stockholms  stad finns denna lugna oas för att varva ner i vackra miljöer med havet utanför fönstret. God mat och hälsosamma bakverk är viktigt på Lovik. Lika viktigt är det för oss att ni ska ha en givande tid hos oss på Lovik.