Kompetens Alliansen

Kompetens i samverkan för din trygghet.

Uglutbildarna jobbar tillsammans med ett noga urval av samarbetspartners för att du som kund skall få marknadens absolut bästa förutsättningar att gå en så bra uglkurs som det bara är möjligt.

Det kan vara en stor skillnad på olika uglkurser hos olika arrangörer. För att minimera risken hos oss så har vi under många år arbetat fram ett kollegialt, öppet och transparent samarbete med några av Sveriges främsta uglarrangörer.

Vi kallar det för kompetens alliansen och syftet är att kunna erbjuda kurser med startgaranti och med marknadens absolut bästa kvalité.

Vi har i vår kompetens allians kommit överens om att det alltid skall vara nedan faktorer som vi står upp för och som styr vårt agerande:

Marknadens bredaste utbud av uglkursveckor i Sverige

Marknadens bästa kursgårdar där vi tillsammans med kursgårdarna under många år jobbat fram förutsättningar som ger dig en upplevelse utöver det vanliga, och som förstärker kursen.

Marknadsledande kvalité baserat på våra handledares erfarenhet och kontinuitet i att genomföra uglkurser, våra handledare genomför ca 4-8 kurser årligen och har därutöver egna uppdrag som ledare samt att många även jobbar med team och organisationsutveckling då de inte arbetar med ugl.

Handledarparet har alltid minst 50 genomförda kursveckor tillsammans. D.v.s att om en mindre erfaren handledare är aktuell på en kurs, så är det alltid tillsammans med en mycket erfaren handledare så att den samlade erfarenheten för paret tillsammans aldrig understiger 50 kursveckor.

Marknadens bästa flexibilitet. Du kanske får förhinder eller så finns det behov av att byta ort eller kurs p.g.a att några deltagare i gruppen är kända för varandra sen tidigare. Med våra över 60 kurser årligen, på många olika orter så ger det dig den absolut bästa valfriheten hos en ugl arrangör.

UGL utbildarna

UGL utbildarna

Vi har jobbat med UGL sedan 1997.

Goliat Konsult

Goliat Konsult

Med över 20 års erfarenhet har Goliat Konsult en väl grundad erfarenhet inom UGL och UL.

Ottsjöakademin

Viacor

Corecode